Op zoek naar financiering voor startende ondernemers?

financiering voor startende ondernemers
 
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
Meer informatie via uw boekhouder of uw belastingskantoor. Startersaanmoedigingen van de gewestelijke overheden. Ook het Vlaamse Gewest heeft een aantal maatregelen die specifiek voor startende ondernemers zijn bedoeld zoals o.m. KMO-portefeuille is een subsidie-portefeuille die de onderneming kan aanwenden voor opleidingen algemeen en strategisch ondernemersadvies advies over innovatie en advies over internationalisering van de onderneming. Bizidee wedstrijd voor ondernemingsplannen. Groeipremie via callsysteem voor beroepsinvesteringen. Waarborgregeling wanneer een gebrek aan waarborgen een banklening bemoeilijkt kan de Vlaamse overheid tot 75% van de lening waarborgen. U vindt alle informatie terug op de website www.vlaanderen.be/ondernemen. Zie voor alle steunmaatregelen voor ondernemingen in het Brusselse Gewest op de website www.EcoSubsiBru.be.
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
KMO-cofinanciering De KMO-cofinanciering helpt je bij de start of groei van je onderneming of van je zelfstandige activiteit. FINMIX voor complexe financieringsbehoeften. Voor ondernemers die een complexe financiering nodig hebben helpt FINMIX de zoektocht efficiënter en vlotter te laten verlopen. FINMIX brengt experts van verschillende financieringsinstellingen samen. Brussels waarborgfonds voor overheidswaarborg Het Brussels Waarborgfonds versoepelt de toegang tot bankkredieten voor Brusselse kmos door een aanvullende overheidswaarborg aan te bieden. SOWALFIN In het Waalse Gewest kun je terecht bij Sowalfin voor achtergestelde leningen en overheidswaarborgen. Europese Investeringsbank Het financieringsprogramma van de EIB Europese InvesteringsBank is een efficiënte manier om kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen in hun toekomstige ontwikkeling en groei.
U bent een startende ondernemer? VlaanderenOnderneemt.be.
De Vlaamse overheid wil ondernemers zo goed mogelijk bijstaan in het ontstaan en de groei van hun bedrijf. Zo kan u beroep doen op consulenten en adviseurs ondernemingsloketten en projecten voor ondernemers. Starten met een eigen zaak. Overdracht overname en stopzetting. Ruimtelijke ordening en bedrijfshuisvesting. Hier kan u informatie opzoeken over de verschillende sectoren aan de hand van beroepen expertise werkzaamheden. Dit is het interactieve deel van VlaanderenOnderneemt.be. Deze module is nog in opbouw.
Steunmaatregelen starters UNIZO.
Je bent een starter op zoek naar voordelig startkapitaal? Of je bent een nieuwe ondernemer op zoek naar een goede financiering voor je investering? Dan biedt Startlening voor jou een oplossing. Kortrijk / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak. Je bent een starter op zoek naar voordelig startkapitaal? Of je bent een nieuwe ondernemer op zoek naar een goede financiering voor je investering? Dan biedt Startlening voor jou een oplossing. Kortrijk / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaak. Je bent een starter op zoek naar voordelig startkapitaal?
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
18 april 2016 door Mieke Vercauteren. fa iconcomment 1 Reactie. Nooit eerder was er zoveel ondersteuning voor beginnende ondernemers. Incubatoren acceleratoren wedstrijden en businesscoaches à volonté. Maar ook financieel is er een enorme variëteit aan steun veel meer dan je zou vermoeden. Daarin speelt de Vlaamse Overheid een essentiële rol. Niet alleen als geldschieter maar ook als gids doorheen alle provinciale Vlaamse federale en Europese subsidies. Het Agentschap Innoveren Ondernemen wijst je de weg. Het voormalige Agentschap Ondernemen verdeelt jaarlijks zon 200 miljoen euro aan subsidies en premies goed voor ruim 230 steunmaatregelen.
Financiering voor starters ING Starters.
De ING heeft verschillende kredietmogelijkheden voor startende ondernemers. Kies de financiering die het beste bij u past.
Financiering en subsidies Ondernemen in Antwerpen.
Business Angels Netwerk Vlaanderen is een platform waar kapitaalzoekende ondernemers en privé-investeerders elkaar vinden. microStart geeft microkredieten van 500 tot 15.000 euro voor professionele doeleinden. Impulskrediet voor ondernemers die moeilijk aan bankfinanciering geraken. Geeft microkredieten van 2500 tot 25.000 euro. Tax shelter voor startende bedrijven particulieren kunnen genieten van een belastingvermindering van 30 of 45% als zij rechtstreeks investeren in het kapitaal van startende vennootschappen. De subsidiedatabank van het Agentschap Ondernemen bundelt alle steunmaatregelen van de provinciale Vlaamse federale en Europese overheden. Op de premiezoeker kan u terugvinden op welke bouw en renovatiepremies u recht heeft. Advies toegespitst op uw plannen. Voor starters zijn er heel veel financieringsmaatregelen beschikbaar.
Kapitaal en krediet voor ondernemers Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De banken hebben verschillende kredietformules voor startende ondernemers. Om in aanmerking te komen voor een lening vragen de meeste banken u een uitgewerkt businessplan voor te leggen. U zult ook over een bepaalde hoeveelheid eigen middelen moeten beschikken die u kunt investeren in uw zaak. Hebt u als ondernemer problemen bij de financiering van hun onderneming? Als u die problemen niet kunt oplossen kunt u terecht bij de Vlaamse Kredietbemiddelaar. Die kan bemiddelen met uw bank of financiële instelling om in alle vertrouwen tot een oplossing te komen. Een goed ondernemingsplan of businessplan.
Starters Financiering Eunomia ondernemingsloket.
Financiële en Steunmaatregelen in Wallonië www.wallonie.be/fr/entreprises/home.shtml. Ook heel wat steden en gemeenten voorzien toelagen voor startende of gevestigde ondernemers. gaande van vestigingspremies tot tegemoetkomingen voor het opknappen van leegstaande handelspanden bijvoorbeeld. Raadpleeg de website van je stad of gemeente of contacteer de lokale dienst economie / middenstand voor méér informatie. Copyright 2013 Eunomia Ondernemingsloket.

Contacteer ons