Resultaten voor subsidies voor starters

subsidies voor starters
 
LVZ.
Vaak zijn die echter niet gekend. Steunmaatregelen zijn afhankelijk van beroep tot beroep of ondernemingsvorm. Denk er ook aan dat veel steden en gemeenten premies subsidies of volwaardige starterscontracten kennen voor starters. Ga daarom zeker langs bij het infoloket van de dienst voor lokale economie in je gemeente. Via de digitale subsidiedatabank van het Agentschap Ondernemen kan je steunmaatregelen en subsidies op maat van jouw onderneming zoeken. De databank bevat steunmaatregelen van de Vlaamse Belgische en Europese overheden in een handig overzicht. Surf naar de digitale subsidiedatabank en start het zoekproces. Geef de gewenste criteria in en de zoekfilter doet de rest. 2017 LVZ in samenwerking met Himschoot Consulting.
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
Vraag ze on-line aan! U bent hier Home Starter Subsidies. Steunmaatregelen voor startende zelfstandigen gevestigde bedrijven. Maatregelen specifiek voor starters. Startersaanmoedigingen van de federale overheid. Startersaanmoedigingen van de gewestelijke overheden. Maatregelen voor startende en/of gevestigde bedrijven. Steunmaatregelen van de federale overheid. Steunmaatregelen van de gewestelijke overheid. Maatregelen specifiek voor starters. Startersaanmoedigingen van de federale overheid. Behoud van recht op werkloosheidsuitkering. Een werknemer die een zelfstandig beroep begint maar die binnen een bepaalde termijn zijn zelfstandige activiteit om objectieve redenen terug moet stopzetten kan zijn recht op werkloosheidsuitkeringen na de stopzetting hernemen. Info bij het gewestelijk werkloosheidsbureau van de RVA.
Subsidies en vergunningen voor starters Securex.
Zo bestaan er bijvoorbeeld verschillende subsidies voor starters uitgaande van de verschillende gewesten en heb je voor bepaalde activiteiten een vergunning nodig. Als startende ondernemer kan je beroep doen op een aantal startersaanmoedigingen die uitgaan van de federale overheid of van de verschillende gewesten. Deze kunnen het starten van je onderneming vergemakkelijken en geven je wat meer ademruimte als ondernemer. Wil je meer te weten komen over de subsidies waar je gebruik van kan maken als starter? Doe dan beroep op onze experten via onze Securex e-shop! Vergunningen om te starten. Sommige zelfstandige activiteiten vereisen een specifieke vergunning zonder dewelke je niet mag starten.
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
Welke subsidies en steunmaatregelen zijn er voor starters? Welke subsidies en steunmaatregelen zijn er voor starters? Wist je dat je als starter beroep kunt doen op verschillende subsidies en steunmaatregelen van de overheid? Zo word je aangemoedigd om blijvend te investeren in je zaak. Hier een overzicht van de meest courante steunverlenende instellingen en subsidies in Vlaanderen Brussel Wallonië en Europa. Subsidies en steunmaatregelen in Vlaanderen. PMV voor waarborgen en leningen. PMV Participatiemaatschappij Vlaanderen ondersteunt ondernemers die actief zijn in Vlaanderen met een scala aan producten van waarborgen voor kredieten Waarborgregeling tot voordelige leningen o.a.
Steunmaatregelen starters UNIZO.
Stel uw vraag aan de ondernemerslijn. Door admin op vr 12/09/2014 1520. Stel hier uw vraag aan de UNIZO Ondernemerslijn. Of bel naar het gratis nummer 0800/20.750 voor uw dagelijkse ondernemersvragen voor alle info over het UNIZO-lidmaatschap en voor die ene unieke tip om meer te ondernemen met minder zorgen. Stel uw vraag aan de UNIZO Ondernemerslijn.
Zoeken binnen de Subsidiedatabank Agentschap Innoveren en Ondernemen.
Klik op de checkboxes om een filter te verwijderen of maak een nieuwe keuze in het menu aan de linkerkant. Nieuwe zoekopdracht Pagina printen Overzicht als PDF. De Startlening van PMV/Z is een achtergestelde lening voor alle starters werkzoekenden én anderen die nog niet of gedurende hoogstens 4 jaar actief zijn als zelfstandige in hoofdberoep. Er kan tot maximum 100.000 geleend worden. De lening heeft een looptijd van 3 tot 10 jaar en de rentevoet bedraagt 3% per jaar. De KMO-cofinanciering van PMV/Z is een achtergestelde lening van maximum 350.000 voor starters en bestaande kmo's. De lening wordt steeds gecombineerd met een cofinanciering van een bank investeringsfonds of business angels. De cofinancier moet instaan voor minstens 20% van de globale financieringsbehoefte.
Subsidiedatabank Agentschap Innoveren en Ondernemen.
Subsidies én financieringsmaatregelen voor de ondernemer. met de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale Vlaamse federale en Europese overheden. voor de ondernemers actief in het Vlaamse Gewest zowel in hoofd-als bijberoep tenzij anders wordt vermeld. steunmaatregelen opzoeken kan via de zoek of filtermogelijkheden aan de linkerzijde de voorgeselecteerde. subsidiegidsen per thema of de alfabetische lijst. De brochurereeks Subsidiegidsen voor de ondernemer biedt u per thema een overzicht van de belangrijkste subsidiemaatregelen.
Startinfo.
In overleg met je boekhouder wordt uitgezocht of je start als eenmanszaak of als vennootschap. Voor vrije beroepen gelden enkele specifieke regels die we in de voorbereidende begeleiding ten gronde uitleggen. Die leggen we graag uit in de begeleidingsfase. Hier enkele nuttige weetjes. Behoud van recht op werkloosheidsuitkering bij stopzetting van de zelfstandige activiteit binnen bepaalde termijn. Werknemers die een volledige loopbaanonderbreking nemen om een zaak te starten in het kader van tijdskrediet kunnen voor maximum één jaar een onderbrekingsuitkering genieten bij de RVA op voorwaarde dat deze zelfstandige activiteit al ten minste 12 maanden voorafgaand aan het begin van het tijdskrediet werd uitgeoefend in bijberoep. Beginnende zelfstandigen betalen de eerste drie jaar voorlopige bijdragen die in het vierde jaar geregulariseerd worden.
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Niet alleen als geldschieter maar ook als gids doorheen alle provinciale Vlaamse federale en Europese subsidies. Het Agentschap Innoveren Ondernemen wijst je de weg. Het voormalige Agentschap Ondernemen verdeelt jaarlijks zon 200 miljoen euro aan subsidies en premies goed voor ruim 230 steunmaatregelen. Dat lijkt misschien op een wildgroei maar als ondernemer kan je nu eenmaal in 1.001 situaties positief of negatief verzeild raken. Zo is er steun voor de opstart van een zaak overnames innovatie internationaal ondernemen energie en milieumaatregelen opleiding tewerkstelling hinder bij werken noem maar op. Bos bomen de subsidiedatabank. Zowel starters als gevestigde ondernemers maken er maar beter een reflex van surfen naar de Vlaamse subsidiedatabank en vervolgens filteren op het type steun je sector de leeftijd van je bedrijf.
U bent een startende ondernemer? VlaanderenOnderneemt.be.
U bent een startende ondernemer? Bij de opstart van een eigen onderneming kan u alle beschikbare hulp goed gebruiken. Zo heeft u als startende ondernemer onder bepaalde voorwaarden recht op subsidies op maat. Zowel voor begeleiding advies als een opleiding kan u steun ontvangen. U bent een startende ondernemer? De kmo-portefeuille steun voor opleiding en advies. Vlaamse Ondersteuningspremie VOP voor zelfstandigen en werknemers met een arbeidshandicap. Subsidiedatabank voor de startende ondernemer.

Contacteer ons