Zoeken naar solidaire lening

solidaire lening
 
Simuleer een lening bij het Participatiefonds Solidaire lening SDZ Syndicaat der Zelfstandigen en KMO's.
Wie zijn onze leden. Home Web Links Financiering en subsidies Simuleer een lening bij het Participatiefonds Solidaire lening. Simuleer een lening bij het Participatiefonds Solidaire lening. Share Add to favorites.
Publicaties Kennisplatform Economie.
Stuur naar een vriend. Publicaties Praktische gids voor microkrediet de ervaring van de Solidaire Lening. Verbeeren Pierre Lardinois Ira 2003. Praktische gids voor microkrediet de ervaring van de Solidaire Lening. Beschikbaar in de WES-bibliotheek. Uitgaande van casestudies presenteert deze brochure een aantal activiteiten die konden worden ontwikkeld dankzij een microkrediet. Ook de succes en faalfactoren en de voorwaarden voor een geslaagde begeleiding komen aan bod.
Praktische gids voor microkrediet de ervaring van de Solidaire lening Koning Boudewijnstichting.
Praktische gids voor microkrediet de ervaring van de Solidaire lening. Uitgaande van casestudies presenteert deze brochure een aantal activiteiten die konden worden ontwikkeld dankzij een microkrediet. Ook de succes en faalfactoren en de voorwaarden voor een geslaagde begeleiding komen aan bod. Ze werd gerealiseerd door het agentschap Alter en is een aanrader voor alle mensen die actief zijn op het terrein begeleiders ondersteunende structuren Hoe bekomen? Download gratis deze publicatie. Verder zoeken in de bibliotheek. Pierre Verbeelen en Ira Lardinois AlteRI. Elektronische publicatie 2003 70 pagina's Gratis vanaf 10/10/2003.
Microkredieten Kleine financieringen voor startende zelfstandigen.
De Solidaire Lening is bestemd voor mensen in Vlaanderen en in Nederlandstalig Brussel die als zelfstandige een eigen economische activiteit willen uitbouwen maar het moeilijk hebben om voldoende startkapitaal te vinden. Een lening tot 12.500. Geen eigen inbreng in geld. Drie maanden vrijstelling van terugbetaling van kapitaal. Rentevoet van 5% lager dan bij reguliere banken en veel lager dan bij private banken. Terugbetaling op 4 jaar. Gratis verplichte begeleiding tijdens de eerste 2 jaar van de activiteit. Ook zelfstandigen in bijberoep kunnen een microkrediet aangaan. Samen met het krediet wordt er ook voorzien in een verplichte begeleiding gedurende de eerste 24 maanden van de activiteit.
Solidaire lening en solidaire lening Gearchiveerd Agentschap Innoveren en Ondernemen.
T 0800 20 555. Subsidiedatabank Alle maatregelen A-Z Solidaire lening en solidaire lening Gearchiveerd. Solidaire lening en solidaire lening Gearchiveerd. Bekijk PDF Pagina printen. Laatste revisiedatum 22 jul 13. Opgelet Deze maatregel is niet meer van toepassing sinds eind 2011. De maatregel werd vervangen door het Impulskrediet GO. Personen met een laag inkomen die het bestaansminimum een werkloosheids of een sociale uitkering ontvangen konden bij gebrek aan financiële middelen voor het starten van een eigen zaak een solidaire lening aanvragen bij het Participatiefonds. Dit microkrediet bedroeg maximum 12.500 en werd verstrekt zonder waarborgen.
Persoonlijke lening berekenen.
Na een laatste controle bij onze verzekeraars staat niets je nog in de weg om bij ons een persoonlijke lening af te sluiten. Een persoonlijke lening is eigenlijk niets anders dan een andere naam voor een lening op afbetaling. En voor je zon lening op afbetaling aangaat zou je natuurlijk graag willen weten hoeveel deze lening zal kosten en hoeveel je maandelijks zal moeten afbetalen. Om dit te weten te komen kan je op onze website terecht voor een simulatie van je persoonlijke lening. Vooraleer je een lening berekent moet je er eerst voor zorgen dat je in onze online calculator de juiste lening selecteert.
Impulskrediet het microkrediet voor ondernemers.
Hefbooms microkrediet voor ondernemers. Impulskrediet werd in 2012 gelanceerd door Hefboom. Zo werd een lacune opgevuld die ontstond nadat het Participatiefonds stopte met het aanbieden van de Solidaire lening. Hefboom startte met het microkrediet voor ondernemers die moeilijk toegang hebben tot bankfinanciering. De impact van een microkrediet kan bijzonder groot zijn. Impulskrediet verstrekt microkredieten aan startende ondernemers in Vlaanderen en Brussel die omwille van bepaalde redenen moeilijk terecht kunnen bij een reguliere bank. Zo krijgen mensen de kans om uit een negatieve sociale spiraal te stappen hun zakelijke plannen concreet uit te bouwen en hun professionele leven een duwtje in de rug te geven. Dankzij het microkrediet van Hefboom zijn ze weer volwaardig actief op de arbeidsmarkt en kunnen ze eventueel zelf werkgelegenheid creëren.
woonkrediet.ga.
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
De jonge starter kan bovendien 4.000 lenen om in zijn levensonderhoud te voorzien. SOLIDAIRE LENING personen met een laag inkomen die het bestaansminimum een werkloosheids of sociale uitkering ontvangen kunnen bij gebrek aan financiële middelen voor het starten met een eigen zaak een solidaire lening vragen van maximum 12.000. IMPULSEO-I is bestemd voor de financiering van de vestiging van huisartsenpraktijken. Voor een eerste installatie kan met een lening van 15.000 aangaan en een bijkomende eenmalige premie van 20.000 kan bekomen worden voor een nieuwe installatie in een zone met een tekort aan huisartsen. IMPULSEO-II is bestemd voor huisartsengroeperingen en voorziet in een bijdrage in de loonkosten van een administratief medewerker.
Microkrediet Dyzo.
Bijvoorbeeld omdat ze te weinig eigen kapitaal kunnen inbrengen afhankelijk zijn van een uitkering of achterstallige schulden hebben. Voor deze mensen zijn er speciale kredietvormen. Ze zijn gekend onder verschillende namen zoals. Hefboom is een organisatie die wil bijdragen tot een sociale en duurzame samenleving. Dat doet ze door financiële middelen van individuele personen en organisaties te investeren in reële projecten in de sociale en duurzame economie. Met managementadvies en dienstverlening allerhande draagt Hefboom bovendien actief bij tot het goed bestuur en het goed functioneren van deze organisaties. Bij dit alles heeft Hefboom de ambitie om zelf economisch duurzaam te werken. Microstart haalde haar inspiratie in Bangla-Desh. In Frankrijk werd haar businessmodel succesvol uitgerold. Ook in België is deze organisatie actief.

Contacteer ons